DRAGSHOLM  SLOT GOURMET

Michelin-restauranten Dragsholm Slot Gourmet er beliggende, hvor køkkenet på Dragsholm Slot har været i mere end 800 år. I køkkenet arbejder vi med slottets historiske og geografiske referencer i et Nordisk køkken, der tager udgangspunkt i årstider og høster fra omgivende marker, skov og strand. Slottets køkken bliver jævnligt fremhævet i ind- og udland som en af de mest innovative gourmetrestauranter i Norden. Dragsholm Slot Gourmet fik en Michelin-stjerne i Michelin Guide Nordic først gang i 2017 og har holdt den siden.

Vores køkkenchef, Claus Henriksen, definerer sin køkkenstil som naturbevidst og baserer den på årstidens grøntsager og urter fra Lammefjordens skove, marker og strande.

"Claus Henriksen er en meget erfaren kok. Han er en fantastisk mentor for sit team og er ikke kun visuel, men rammer også plet med smagen". Michelin Guide Nordic 2017

Vinen spiller en helt særlig rolle på Dragsholm Slot. Vinkælderen rummer et nøje udvalg af udsøgte vine, som er fundet på besøg hos vinbønder, på vinslotte og gennem talrige vinsmagninger hos nogle af landets bedste vingrossister. Vores chefsommelier, Peter Fagerland, er bl.a. blevet kåret som landets dygtigste sommelier og for bedste mad og vin-match, og han fortæller gerne om slottets vine og de overvejelser, der ligger bag en vinmenu.

Restauranten ligger i kælderen under hvidkalkede hvælvinger, med ild i pejsen og med små kig ud i parken bag de metertykke mure. Vi kan også tilbyde at servere gourmet-middagen i et chambre séparée, enten i forbindelse med restauranten eller i en af slottets saloner.

En spiseoplevelse i Dragsholm Slot Gourmet er en helaftens-oplevelse. Menuen Tid & Sted består af omkring 15 serveringer.

MENU
Gourmetmenu "Tid & Sted" kr. 1.200

VINMENU
Vinmenu til gourmetmenu "Tid & Sted" kr. 1.000

DRAGSHOLM SLOT GOURMET ÅBNINGSTIDER 2020 samt 2021

22. okt – 19. dec. - Torsdag – lørdag 
26. dec. - Lørdag
2. jan – 22. maj - Torsdag - lørdag
Uge 7 (15-21. feb) - Onsdag - lørdag
Uge 15 (12-18. april) - Onsdag - lørdag
26. maj – 19. juni - Onsdag - lørdag
22. juni – 4. sept. - Tirsdag - lørdag
9. sept. – 9. okt. - Torsdag - lørdag
Uge 42 (12-18. okt.) - Tirsdag - lørdag
21. okt. – 18. dec. - Torsdag - lørdag

Bordreservation er nødvendig. 
Bestil bord online eller kontakte vores reception på tlf. 5965 3300 eller mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..